Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

ImmunoCard® Mycoplasma

Tuotenro: 709030
Valmistaja: Meridian Bioscience Europe
Pakkauskoko: 30 testiä

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Entsyymi-immunomenetelmään perustuva pikatesti Mycoplasma pneumoniaeta vastaan muodostuneiden IgM-luokan vasta-aineiden kvalitatiiviseen määritykseen seeruminäytteestä.

Mycoplasma pneumoniae ja Chlamydia pneumoniae aiheuttavat kumpikin selittämätöntä ja pitkään jatkuvaa kuumeilua ja yskää. Hankalimmillaan oireet voivat olla atyyppista keuhkokuumetta ja pahaa hengenahdistusta.

Koska useat antibiootit eivät tehoa kumpaankaan näistä patogeeneista, on erotusdiagnostisilla testeillä merkittävä rooli hengitysinfektiopotilaan hoidossa. Taudista kärsivät lähinnä kouluikäiset lapset ja nuoret aikuiset.

ImmunoCard® Mycoplasma

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Niina Votkin.

Lähetä kysymys


Tutkimuksia

Comparative Study for the Serodiagnosis of Mycoplasma pneumonia
Työssä verrattiin laboratorion käyttämää Mycoplasma pneumoniae -testiä (Virion) toiseen natiiviantigeeniä käyttävään kittiin (AniLabSystems) ja kahteen rekombinanttikittiin (Savyon ja Medac) sekä arvioitiin niiden spesifisyyttä. Kaikki kolme kokeiltua kittiä hyödynsivät P1-adhesiiniproteiinia, joka on Mycoplasma pneumoniaen pääasiallisin virulenssitekijä ja joka laukaisee humoraalisen immuunivasteen.