Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos
LABEMA - Life Science ja bioteknologia-alan asiantuntija
Bootstrap Slider

Ajankohtaista

Tapahtumia

Labquality Days 11.-12.2.

Olemme mukana Labquality Days tapahtumassa! Vuonna 2021 tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana.

Seuraatko meitä jo LinkedInissä?

undefined

Voit seurata meitä ja uutisiamme myös LinkedInissä. Löydät meidät nimellä Labema Group

Koronavirustilanteen vaikutuksista

Labemassa seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä ja jatkamme toistaiseksi toimituksia normaalisti. Kaikki asiantuntijamme ovat käytettävissänne ja tavoitatte heidät parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Varastomme ruuhkautumisen vuoksi toimitusajoissa voi esiintyä 1-2 työpäivän viivettä. Otathan asiakaspalveluumme yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää toimitukseesi liittyen.

Tuoteuutisia

COVID-testaus

Toimitamme eri valmistajien COVID-19 massatestaukseen soveltuvia laitteistoja. Laitteistoja saatavilla nopeimmillaan 4 viikon toimitusajalla. Tiedustele myös reagensseja ja näytteenottovälineitä.

 

Microbank™ helmiputket

Helppokäyttöiset Microbank™ helmiputket mikrobien pakkassäilytykseen. Ainutlaatuisen säilytysnesteen ja helmiputkien huokoisen rakenteen ansiosta mikrobit säilyvät luotettavasti -70 °C:ssa.

 

Hamilton Robotics

Laboratorioautomatiikan tuotevalikoimamme on täydentynyt Hamilton Robotics -robotiikkatuotteilla. Kysy lisätietoja asiantuntijaltamme Ari Johanssonilta.

 

ANKOM Kuitu- ja rasva-analysaattorit

Säästä aikaa, kustannuksia ja pöytätilaa patentoidulla suodatinpussiteknologialla!

Tutustu ANKOMin automatisoituihin ja validoituihin rasva- ja kuituanalyyseihin tästä

 

Uusia tutkimuksia

Efficacy and Downstream Compatibility of the Respiratory Sigma Collection Device
Suurin osa laboratoriossa tapahtuvista virheistä sattuu preanalyyttisessä vaiheessa, joka on prosessin työläin ja vähiten standardoitu osa. Näytteiden lukeminen ja tulosten tulkinta riippuvat suuresti alkuperäisen näytteen laadusta. Työssä verrattiin kahta johtavaa yskösnäytteiden keruujärjestelmää, SL™ (Copan ) ja uutta mukolyyttiä sisältävää Sigma SP™ (Medical Wire), näytteet viljeltiin sekä manuaalisesti että InoqulA-viljelyautomaatilla (BD). Medical Wiren Sigma SP™ muutti yskösnäytteet nestemäisiksi, jolloin homogeeninen suspensio oli helppo viljellä toistettavasti. Xpert® MTB/RIF -testiä (Cepheid) käytettäessä Copan SL:n™ havaittiin sisältävän inhibiittoreita, kun Medical Wiren Sigma SP™ antoi toistettavia tuloksia näytteistä, joita oli säilytetty huoneenlämmössä ja +4˚C:ssa. Xpert® MTB/RIF -testin lisäksi Sigma SP™ oli yhteensopiva FilmArray® (bioMerieux) kanssa, Päinvastoin kuin Copan SL™, Sigma SP™ on pH-neutraali.
Suora NhO-testi mykoplasman osoittamiseen
illumigene® Mycoplasma Direct -testiä verrattiin aikaisempaan illumigene® Mycoplasma -testiin, joka vaatii DNA:n ekstraktion. Suoraan tikkunäytteestä tehtävä uusi illumigene® Mycoplasma Direct on yhtä luotettava kuin työläämpi predikaattitesti ja se antaa tulokset alle tunnissa.
Are you Using the Best ATP Hygiene Monitoring System?
Vertailu eri ATP-mittareiden tulosten luotettavuudesta.