Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Labema Oy

Labema Oy on suomalainen vuonna 1988 perustettu Life Science - ja bioteknologia-alan asiantuntijayritys, joka maahantuo, markkinoi ja toimittaa korkeatasoisia diagnostisia välineitä ja laboratoriotuotteita terveydenhuollon, teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Keskeisiä erikoistumisalueitamme ovat mikrobiologia, molekyylibiologia, elintarvikediagnostiikka sekä päihdeanalytiikka. 

Labema Oy:n toiminnan perustana on vahva tieteellinen sekä käytännön diagnostisiin järjestelmiin ja prosesseihin liittyvä asiantuntemus sekä pyrkimys ymmärtää ja ennakoida asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Alan kehityksen jatkuva seuranta sekä läheinen yhteistyö niin asiakkaidemme kuin valmistajien kanssa on työssämme onnistumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.   

Löytääksemme parhaat ratkaisut sekä vaihtoehtoisia toimintamalleja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja prosesseihin etsimme jatkuvasti innovatiivisia, vahvaan erikoisosaamiseen toimintansa perustavia valmistajia. Monet päämiehistämme ovatkin tehneet alallaan perustavaa tutkimus- ja kehitystyötä tuoden markkinoille täysin uusia testi- ja laiteratkaisuja, jotka ovat edistäneet ja nopeuttaneet erilaisten määritysten ja diagnoosien tekoa sekä tutkimustyötä. 

Labema on sitoutunut tukemaan suomalaista bioalan tutkimusta.

Labeman erikoistumisalueet

Mikrobiologinen viljely

Mikrobiologinen viljely sisältää kaiken tarpeellisen mikrobien kasvattamiseen elatusainealustoilla, kasvatettujen pesäkkeiden jatkokäsittelyyn ja viljelyn laadun varmistamiseen. Tuotevalikoimasta löydät esimerkiksi elatusainejauheita, valmismaljoja, Petrifilmejä ja kuivamaljoja sekä veriä ja supplementteja. Tuotetiedon lisäksi löydät sivuilta tuotteisiin liittyviä artikkeleita ja tutkimuksia.

Kliininen diagnostiikka

Tuoteryhmä kattaa laajan valikoiman erilaisia antigeeni- ja toksiinitestejä, serologisia testejä sekä molekyylibiologisia testejä bakteriologiaan, virologiaan, mykologiaan ja parasitologiaan. Mukana on niin EIA-testejä kuin pikadiagnostiikkaakin. Tuotetiedon lisäksi löydät täältä tuotteisiin liittyviä tutkimuksia ja artikkeleita.

Molekyylibiologia

Tältä sivuta löydät erilaisia molekyylibiologisia IVD-testejä bakteerien, virusten, sienten ja parasiittien määrittämiseen. Tuotetietojen lisäksi sivulla on tuotteisiin liittyviä tutkimuksia ja artikkeleita.

Omavalvonta ja hygienia

Löydät sivuiltamme kattavan valikoiman helppokäyttöisiä testejä ja välineitä hygieniahallintaan sekä mikrobiologiseen ja kemialliseen omavalvontaan (HACCP), muun muassa mikrobiologisia pinta- ja laskeumamaljoja, spesifisiä mikrobitestejä ja ATP-mittareita sekä isoille ja pienille toimijoille. Tuotetiedon lisäksi löydät tuotteisiin liittyviä artikkeleita ja tutkimuksia.

Elintarvikediagnostiikka

Tältä sivulta löydät tuotteita isoille ja pienille toimijoille elintarvikkeiden ammattimaiseen laadunvalvontaan, muun muassa patogeenien, allergeenien ja hometoksiinien määrittämiseen. Tuotetiedon lisäksi löydät sivulta ajankohtaisia artikkeleita ja tuotteisiin liittyviä tutkimuksia.

Päihdediagnostiikka

Päihdediagnostiikan sivulta löydät laajan valikoiman testejä ja tarvikkeita huumausaineiden ja niiden aineenvaihduntatuotteiden osoittamiseen virtsa- ja sylkinäytteistä, sekä alkometrit ja niihin liittyvät tuotteet. Tuotetiedon lisäksi löydät sivuilta artikkeleita ja tutkimuksia.

Tutkimus

Tältä sivulta löydät erilaisia laitteita ja reagensseja sekä mikrobiologisiin että eukaryoottitutkimuksiin. Tuotetietojen lisäksi sivulta löytyy tuotteisiin liittyviä tutkimuksia ja artikkeleita.

Kontrollikannat ja -lasit

Tästä kattavasta tuoteryhmästä löytyy valikoima kontrolliorganismeja: kylmäkuivatut kantoja, kontrollilaseja ja prosessikontrolleja. Tuotetiedon lisäksi löydät täältä tuotteisiin liittyviä tutkimuksia ja artikkeleita. Tuotteita voivat tilata vain loppukäyttäjäsopimuksen tehneet asiakkaat. Tuotteet tilataan valmistajalta yhteistilauksina joka kuun ensimmäinen tiistai. Sopimusta varten ota yhteys asiakaspalveluun labema@labema.fi.

Infektioiden torjunta

Tuotteet streiloinnin valvontaan välinehuolloille. Muun muassa supernopeat biologiset indikaattorit, kuorman valvonta ja Bowie-Dick-indikaattorit.

Tarvikkeet ja laitteet

Tarvikkeet ja laitteet -sivulta löydät muiden tuotteidemme käytössä tarvittavia perustarvikkeita, pienlaitteita sekä erikoistuotteita kuten  pesäkelukijat ja homogenisaattorit.

Asiantuntijat palveluksessanne

Hannu NieminenHuoltoinsinööri

09 274 67434
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti

Iiris YlöstaloTuoteryhmäpäällikkö

09 274 67429
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti

Harri TurunenAsiakkuuspäällikkö

09 274 67435
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti

Omar MfarijMenetelmäasiantuntija, asiakkuuspäällikkö

09 274 67431
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti

Tony WiikHuoltoinsinööri

09 274 67433
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti

Douwe HoornstraMenetelmäasiantuntija, asiakkuuspäällikkö

09 274 67436
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti

Toni SofronjukAsiakkuuspäällikkö, kliininen diagnostiikka

09 274 67437
etunimi.sukunimi@labema.fi

Lähetä viesti