Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Kliininen diagnostiikka

Kliininen diagnostiikka

Tuoteryhmä kattaa laajan valikoiman erilaisia antigeeni- ja toksiinitestejä, serologisia testejä sekä molekyylibiologisia testejä bakteriologiaan, virologiaan, mykologiaan ja parasitologiaan. Mukana on niin EIA-testejä kuin pikadiagnostiikkaakin. Tuotetiedon lisäksi löydät täältä tuotteisiin liittyviä tutkimuksia ja artikkeleita.Tutkimuksia tuotteesta ja tuoteryhmästä

Suora NhO-testi mykoplasman osoittamiseen
illumigene® Mycoplasma Direct -testiä verrattiin aikaisempaan illumigene® Mycoplasma -testiin, joka vaatii DNA:n ekstraktion. Suoraan tikkunäytteestä tehtävä uusi illumigene® Mycoplasma Direct on yhtä luotettava kuin työläämpi predikaattitesti ja se antaa tulokset alle tunnissa.
Topical antiviral ointment may treat adenoviral conjunctivitis
Kliinisessä kokeessa tutkitaan voiko gansikloviiri estää adenoviruskonjunktiviitin leviämistä ja viruksen lisääntymistä. Paikallisesti annettu gansikloviirihoito tehoaa adenovirukseen tunkeutumalla infektoituneeseen isäntäsoluun ja estämällä virus-DNA:n replikoitumisen.

Gansikloviirigeeli paikallisesti annettuna näyttää lupaavalta adenoviruskonjunktiviitin torjunnassa.

Sensitivity and Specificity of the AdenoPlus™ Test for Diagnosing Adenoviral Conjunctivitis
Työssä tutkittiin AdenoPlus™-pikatestin (aik. RPS Adeno Detector) kliinistä herkkyyttä ja spesifisyyttä adenoviruksen osoittamisessa kyynelnesteestä. Verrattuna sekä virusviljelyyn että PCR;ään AdenoPlus™-testin herkkyys ja spesifisyys oli 93% ja 98%. AdenoPlus™ auttaa kliinikkoa varmistumaan adenovirusinfektiosta ja päättämään riittävän ajoissa oikeista hoitotoimista.

AdenoPlus™ on tarkka ja nopea menetelmä, joka voi estää väärän adenoviruskonjunktiviittidiagnoosin. Ellei adenovirusinfektiota todeta ajoissa, johtaa se taudin leviämiseen, turhiin antibioottihoitoihin ja kohonneisiin terveydenhuollon kustannuksiin.

Laboratory evaluation of different agar media for isolation of carbapenem-resistant Acinetobacter spp.
Työssä vertailtiin kuutta eri viljelymenetelmää karbapeneemiresistenttien Acinetobacter-kantojen toteamiseen. CHROMagar™ Acinetobacter osoittautui lupaavaksi kasvatusalustaksi ja oli sekä herkkyydeltään että spesifisyydeltään 100%.

Toimittajat

Medical Wire & Equipment

Toimittajan kotisivut

Katso tuotteet

Savyon Diagnostics Ltd.

Toimittajan kotisivut

Katso tuotteet