Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos
LABEMA - Life Science ja bioteknologia-alan asiantuntija
Bootstrap Slider

Ajankohtaista

Tapahtumia

Labquality Days 7.-8.2.2019

undefined

Olemme esillä Labquality Days -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 7.-8.2.2019. Tervetuloa tapaamaan tiimiämme ja tutustumaan tuotteisiimme!

Välinehuollon esimiesten päivät 7.2.

Olemme mukana Välinehuollon esimiesten koulutuspäivillä Scandic Marina COngress Centerissä 7.2.2019. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme!

Välinehuollon ammatilliset koulutuspäivät

Tervetuloa tutustumaan edustamiimme infektioiden torjunta tuotteisiin Välinehuollon ammatillisille koulutuspäiville 14.3. Turkuun uuteen Medisiina D:hen.

Lisätietoa tapahtumasta löydät Suomen Välinehuoltajayhdistyksen sivuilta

CHEMBIO 27.-28.3.

undefined

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme CHEMBIO-messuille Helsingin Messukeskukseen 27.-28.3.

Finnclean 27.-28.3.

Tervetuloa tutustumaan puhtauden valvonnan tuotteisiimme Finnclean messuille Tampereen messukeskukseen 27.-28.3. Löydät meidät osastopaikalta E 320  

undefined

Tuoteuutisia

Biolog MitoPlates™

Biolog MitoPlates™ levyt on suunniteltu mittaamaan substraattien ja inhibiittoreiden vaikutusta mitokondrioiden toimintaan. Saat tehokkaasti yhdelllä kokeella tulokset 96 mitokondrion toiminnon määrityksestä.

Helmikuun ajan tarjous MitoPlates™ levyistä! Lisätietoja antaa Tieteellinen yhteyspäällikkö Timo Tumelius, timo.tumelius@labema.fi

 

Bio-Rad Laboratories

Labema Oy on Bio-Rad Laboratories Food Science -tuotealueen uusi jakelija Suomessa ja Baltiassa.

 

Hamilton Robotics

Laboratorioautomatiikan tuotevalikoimamme on täydentynyt Hamilton Robotics -robotiikkatuotteilla. Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme Timo Tumelius ja Ari Johansson.

 

ANKOM Kuitu- ja rasva-analysaattorit

Säästä aikaa, kustannuksia ja pöytätilaa patentoidulla suodatinpussiteknologialla!

Tutustu ANKOMin automatisoituihin ja validoituihin rasva- ja kuituanalyyseihin tästä

 

Lab M on nyt osa Neogen Culture Mediaa

Tämän johdosta tuotekoodit tulevat vaihtumaan sekä myyntipakkaukset yhdenmukaistumaan.

 

Uusia tutkimuksia

Efficacy and Downstream Compatibility of the Respiratory Sigma Collection Device
Suurin osa laboratoriossa tapahtuvista virheistä sattuu preanalyyttisessä vaiheessa, joka on prosessin työläin ja vähiten standardoitu osa. Näytteiden lukeminen ja tulosten tulkinta riippuvat suuresti alkuperäisen näytteen laadusta. Työssä verrattiin kahta johtavaa yskösnäytteiden keruujärjestelmää, SL™ (Copan ) ja uutta mukolyyttiä sisältävää Sigma SP™ (Medical Wire), näytteet viljeltiin sekä manuaalisesti että InoqulA-viljelyautomaatilla (BD). Medical Wiren Sigma SP™ muutti yskösnäytteet nestemäisiksi, jolloin homogeeninen suspensio oli helppo viljellä toistettavasti. Xpert® MTB/RIF -testiä (Cepheid) käytettäessä Copan SL:n™ havaittiin sisältävän inhibiittoreita, kun Medical Wiren Sigma SP™ antoi toistettavia tuloksia näytteistä, joita oli säilytetty huoneenlämmössä ja +4˚C:ssa. Xpert® MTB/RIF -testin lisäksi Sigma SP™ oli yhteensopiva FilmArray® (bioMerieux) kanssa, Päinvastoin kuin Copan SL™, Sigma SP™ on pH-neutraali.
Suora NhO-testi mykoplasman osoittamiseen
illumigene® Mycoplasma Direct -testiä verrattiin aikaisempaan illumigene® Mycoplasma -testiin, joka vaatii DNA:n ekstraktion. Suoraan tikkunäytteestä tehtävä uusi illumigene® Mycoplasma Direct on yhtä luotettava kuin työläämpi predikaattitesti ja se antaa tulokset alle tunnissa.
Are you Using the Best ATP Hygiene Monitoring System?
Vertailu eri ATP-mittareiden tulosten luotettavuudesta.