Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

LabElite Decapper

LabElite DeCapper automatisoi cryoputkien ja kierrekorkillisten putkien korkkien käsittelyn. Laite pystyy käsittelemään 24-, 48-, ja 96-formaatin putkitelineitä ja avaa sekä sisä- että ulkokierteisiä korkkeja.

Helppokäyttöistä DeCapperia voidaan käyttää itsenäisenä laitteena tai se voidaan integroida Hamiltonin Microlab VANTAGE nesteenkäsittelyrobotteihin.


Joustava ja turvallinen automaattikorkittaja

LabElite DeCapperin helposti vaihdettavat korkinkäsittelypää on saatavilla 24-, 48- ja 96-formaatin mukaisille putkitelineille. Adapterien avulla yhdellä laitteella voidaan käsitellä useiden valmistajien putkia. Laitteisto soveltuu käytettäväksi itsenäisenä laitteena tai se voidaan integroida Hamiltonin nesteenkäsittelyjärjestelmiin tai kolmansien osapuolten robottivarsiin. LabElite DeCapperin kosketusnäytöllä navigointi järjestelmässä sujuu helposti. Käsiteltäväksi voidaan valita koko putkilevy, vain yksi putkirivi kerrallaan tai osa levystä.

LabElite DeCapper eliminoi kontaminaation riskin, sillä korkkeja ei liikutella auki olevien putkien yli. Putkien aukioloaika voidaan minimoida Row Loop -moodilla, jossa vain yksi rivi avataan ja suljetaan kerrallaan.

  • Laitteen mitat: 600 mm x 380 mm x 440 mm
  • Tuetut mikroputket 0,25-1,4 ml: FluidX, Greiner, LVL, Matrix, Micronic, Nunc
  • Tuetut cryoputket 1-4ml: FLuidiX, Greiner, Micronic, Nunc

Kysy lisätietoa

Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää LabElite Decapper -tuotteesta ja tarjoamistamme palveluista.

Hannu NieminenHuoltoinsinööri