Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

LabElite I.D. Capper

LabElite I.D. Capper tehostaa laboratorioiden toimintaa mahdollistamalla näytteen seurannan, putkien aukaisun ja telineistä pipetoimisen ilman käsityöskentelyä. Samalla laitteella voidaan käsitellä useiden valmistajien putkia 24-, 48- ja 96-formaatin putkitelineissä ja lukea automaattisesti putkien 2D viivakoodit.


Joustava moniottelija

Helposti vaihdettavien korkinkäsittelypäiden avulla yhdellä laitteella voidaan avata ja sulkea putkia 24-, 48- ja 96-formaatin telineissä. Laitteella voidaan avata vain ne putket, jotka kulloinkin tarvitaan - kaikki rivit, valitut rivit tai osa levystä. Laite toimii sekä itsenäisenä laitteena että integroitavana osana Hamiltonin nesteenkäsittelyroboteissa. LabElite I.D. Capperilla voidaan skannata, poistaa korkit ja pipetoida nostamatta telinettä pois tasolta. Putkien 2D viivakoodit voidaan siirtää napin painalluksella LIMSiin.

LabElite I.D. Capper eliminoi kontaminaation riskin, sillä korkkeja ei liikutella auki olevien putkien yli. Putkien aukioloaika voidaan minimoida Row Loop -moodilla, jossa vain yksi rivi avataan ja suljetaan kerrallaan.

  • Laitteen mitat: 600 mm x 380 mm x 440 mm
  • Tuetut mikroputket 0,25-1,4 ml: FluidX, Greiner, LVL, Matrix, Micronic, Nunc
  • Tuetut cryoputket 1-4ml: FLuidiX, Greiner, Micronic, Nunc

Kysy lisätietoa

Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää LabElite I.D. Capper -tuotteesta ja tarjoamistamme palveluista.