Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

LabElite Integroitu I.D. Capper

LabElite Integraoitu I.D. Capper sisältää kaikki itsenäisen automaattikorkittajan ominaisuudet ja se on saumattomasti integroitu Microlab STARiin. Optimoitujen kirjastojen avulla integroitu I.D. Capper voidaan helposti liittää olemassa oleviin Microlab STARin VENUS ohjelmiston menetelmiin työnkulun yksinkertaistamiseksi.


Joustava ja integroitu

LabElite Integroitu I.D. Capperin helposti vaihdettavat korkinkäsittelypää on saatavilla 24-, 48- ja 96-formaatin mukaisille putkitelineille. Adapterien avulla yhdellä laitteella voidaan käsitellä useiden valmistajien putkia.Laitteisto on täysin integroitu Hamiltonin Microlab STAR nesteenkäsittelyrobottiin mahdollistaen helpon putkien käsittelyn automatisoinnin. Laitteisto voidaan sijoittaa joko robotin viereen tai sen työtasolle. Integroidussa I.D. Capperissa on automaattinen 2D viivakoodin luku ja optiona saatavana on myös putkitelineiden 1D viivakoodin luku.

LabElite Integroitu I.D. Capper eliminoi kontaminaation riskin, sillä korkkeja ei liikutella auki olevien putkien yli. Putkien aukioloaika voidaan minimoida Row Loop -moodilla, jossa vain yksi rivi avataan ja suljetaan kerrallaan.

  • Laitteen mitat STAR työtason vieressä: 904 mm x 380 mm x 540 mm
  • Laitteen mitat STAR työtasolla: 770 mm x 380 mm x 540 mm
  • Tuetut mikroputket 0,25-1,4 ml: FluidX, Greiner, LVL, Matrix, Micronic, Nunc
  • Tuetut cryoputket 1-4ml: FLuidiX, Greiner, Micronic, Nunc
  • Tuetut 2D viivakoodit: Datamatrix ECC 200, PDF417, QR Code

Kysy lisätietoa

Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää LabElite Integroitu I.D. Capper -tuotteesta ja tarjoamistamme palveluista.