Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Microlab VANTAGE

Seuraavan sukupolven Hamilton robotin modulaarinen arkkitehtuuri mahdollistaa entistä laajemmat integraatiomahdollisuudet sekä mahdollisuuden käyttötarvikkeiden säilömiseen työtason alle, jolloin työtasolta vapautuu tilaa pipetointitehtäville. Tämä mahdollistaa suurempien näytemäärien käsittelyn lyhyemmässä ajassa ilman virheitä ja variaatiota. Täysin suljettava rakenne takaa käyttäjän turvallisuuden ja pitää näytteet suojassa kontaminaatioilta.

Käyttäjä voi valita Vantageen tarvitsemansa moduulit ja järjestelmää voidaan laajentaa myös myöhemmin uusien tarpeiden ilmetessä. Pipettiyksikköön on valittavissa useita linjoja, pipettikanavia ja kuljetustyökaluja, joilla maljoja tai muuta käyttötavaraa voidaan liikutella työtasolla. Robotin alle tai taakse voidaan sijoittaa logistiikkakaappi, jota voidaan käyttää käyttötavaran tai jätteiden varastointintiin, tai kolmannen osapuolen laitteiden sijoittamiseen. robottiin voidaan myös lisätä robottikäsi, joka siirtää tavaroita robotin työtason, ulkopuolisten laitteiden tai logistiikkakaapin välillä.


Patentoitua teknologiaa

Vantagessa on Hamiltonin patentoituun CO-RE teknologiaan perustuvat pipetit, joiden ansiosta kärjet sopivat aina täydellisesti pipetteihin, eikä kärkien kiinnittämiseen tarvita voimaa. Tasainen ja tiivis liitos kärjen ja pipetin välissä takaa tarkimman pipetointitarkkuuden. Pipeteissä oleva nestepinnan tunnistus pitää huolen, että robotti siirtää aina oikean määrän nestettä.

Hamiltonin INSTINCT V ohjelmisto ohjaa Vantagea. Käyttäjä voi valita helppokäyttöisen drag-and-drop käyttöliittymän yksinkertaisten menetelmien luomiseen tai avoimen tekstipohjaisen käyttöliittymän, joka antaa käyttäjälle täyden kontrollin monimutkaisten metodien luomiseen. Lisäksi INSTINCT V sisältää simulointi- ja aikataulutustyökaluja, joilla voidaan tehostaa laitteen käyttöä entisestään.

Asiakkaalle täysin räätälöityjen ratkaisujen lisäksi saatavilla on määrityksiin valmiita laitteistoja

  • ELISA Vantage

Microlab VANTAGE on saatavilla kahdessa kokoluokassa:

 Microlab VANTAGE 1,3Microlab VANTAGE 2,0
Pituus 1330 mm 2000 mm
Leveys 930 mm 930 mm
Korkeus 960 mm 960 mm
     

Tutustu tuotteeseen valmistajan sivuilla:

https://www.hamiltoncompany.com/automated-liquid-handling/platforms/microlab-star#specifications

Kysy lisätietoa

Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää Microlab VANTAGE -tuotteesta ja tarjoamistamme palveluista.

Jukka KiuruApplikaatiospesialisti

Hannu NieminenHuoltoinsinööri