Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

AlcoQuant® 6020 -alkometri

Tuotenro: 1000300
Valmistaja: EnviteC GmbH
Pakkauskoko: 1 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

AlcoQuant® 6020 -alkometri

  • viranomais- ja hoitotyöhön kehitetty uuden sukupolven alkometri
  • erittäin luotettava (poliisialkometri)
  • nopea ja helppokäyttöinen

AlcoQuant® 6020 mittaa hengitysilman alkoholipitoisuutta. Laitteessa on sovellettu uusinta tekniikkaa mittaustarkkuuden takaamiseksi vaihtelevissa olosuhteissa. Ainutlaatuinen itsevalvonta- ja säätöjärjestelmä varmistaa laitteen sisäisiä toimintoja jatkuvasti – ennen mittausta, sen aikana ja sen jälkeen.

Käytännöllinen ja ergonominen
AlcoQuant® 6020 -alkometrin kehittynyt ohjausjärjestelmä mahdollistaa lyhyet mittausvälit sekä ohjaa käyttäjää yksiselitteisin komennoin ja äänimerkein. Laitteessa on suomenkielinen käyttövalikko, PC-liitäntä tiedonsiirtoon ja suuri muistikapasiteetti (9999 mittausta). Ergonomisen muotoilun ansiosta laite soveltuu yhtä hyvin oikea- ja vasenkätisille.

Hygieeninen
Puhallusilma poistuu AlcoQuant® 6020:n alaosasta ja ilman kulkeutuminen kohti testaajaa estyy. Suukappaleen pysäytysmekanismi estää testattavaa hengittämään sisään, mikä rajoittaa mikrobien ja muiden epäpuhtauksien kulkeutumista testattavalta toiselle.

Passiivinen mittaus ilman suukappaletta
Mittaaminen passiivisella toimintatavalla mahdollistaa alkoholipitoisuuden tarkistamisen esim. ilmasta tai tajuttoman henkilön uloshengitysilmasta ilman puhallusta.

Kalibrointi ja huolto

Alcoquant 6020 on erittäin kestävä ja pitkäikäinen alkometri. Jos alkometrissä kuitenkin esiintyy toiminnallisia vikoja, ottakaa yhteys Labema Oy:n huoltoon. Toiminnallisilla vioilla ei ole vaikutusta laitteen mittaustarkkuuteen ja ne voidaan yleensä korjata kohtuullisin kustannuksin kalibroinnin yhteydessä.

Mittaustarkkuuden säilyttämiseksi AlcoQuant tulee kalibroida 6:n kuukauden välein. Laite itse muistuttaa kalibrointitarpeesta.

Kalibrointipalvelu
Kalibrointipalvelun hinta on 66,00 euroa (alv 0%). Kalibrointipalveluun sisältyy kalibroinnin lisäksi mittausjärjestelmän tarkistus ja sille tehtävät mahdolliset huoltotyöt sekä toimitusmaksu palautuksen osalta. Jos laite vaatii muuta huoltoa (toiminnalliset viat), laskutetaan työ erikseen huoltoon käytetyn ajan ja varaosien mukaan.

Lähetä alkometri huolellisesti pakattuna osoitteella:
Labema Oy
Elimäenkatu 9 B
00510 Helsinki

Tulosta ja täytä oheinen huoltolomake liitteeksi lähetykseen Huoltolomake

AlcoQuant® 6020 -alkometri

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Harri Turunen.

Lähetä kysymys


Oheistuotteita

AlcoQuant® 6020 -suukappaleet

Tuotenro: 31-30-0022
Pakkauskoko: 25 kpl