Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

GEN III MicroPlate™

Tuotenro: 1030-100
Valmistaja: Biolog Inc.
Pakkauskoko: 100 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

BioLog-järjestelmät mikrobien identifiointiin

BioLog-järjestelmillä voidaan tunnistaa nopeasti yli 1900 aerobista ja anaerobista bakteeri-, hiiva- ja sienilajia. Tällä helposti käytettävällä järjestelmällä päästään referenssilaboratorion tasolle laadukkaissa tunnistuksissa minkä kokoisessa laboratoriossa tahansa. BioLog-järjestelmät eivät lisää laboratorioissa tehtävän työn tai tarvikkeiden määrää. BioLog-järjestelmiä on saatavilla täysin automatisoiduista järjestelmistä manuaalisiin versioihin. Laitteet soveltuvat kaiken kokoisiin laboratorioihin.

Manuaalinen järjestelmä: Microlog-M
Puoliautomaattinen järjestelmä: Microstation
Täysautomaattinen järjestelmä: Omnilog

Patentoitu teknologia

BioLogin asiantuntijat ovat kehittäneet patentoidun menetelmän, joka perustuu solujen metaboliamittauksiin erityisillä MicroPlate™  -testilevyillä. Kun tutkittava organismi on MicroPlate™  -testilevyillään, joka sisältää valitun määrän hiilenlähteitä, organismi tuottaa sille ominaisen määrän metaboliatuotteita eli jättää levylle ns. "metabolisen sormenjäljen”.
      
Nopeat tulokset 

Organismin ”metaboliset sormenjäljet”/ identifiointi saadaan nopeasti mittaustuloksista. Tulokset voidaan lukea automaattisesti ja rekisteröidä sekunneissa. Tietokoneohjelmisto tulkitsee automaattisesti eri väri- ja sameusintensiteetit eliminoimalla omakohtaiset silmämääräiset tulkinnat. Saadut ominaisuudet ja tulokset verrataan kattavaan tietokantaan lopullista identifiointia varten.   
    
Keskitetty analysointi   

BioLogin innovatiivinen PID (Progressiivinen Identifiointi) on kaava, joka sovittaa tutkimustulosten algoritmit. Tunnistuksessa tarkastellaan koko reaktion vaikuttajat ja organismin suosimat hiilen lähteet. Kantojen läheiset yhteydet toisiinsa voidaan esittää dendrogrammeina tai ryhmitettyinä diagrammeina.

Identifiointijärjestelmä soveltuu kaikille mikrobiologian tutkimusalueille
    
    * Eläinlääketiede
    * Bioteknologia
    * Lääketeollisuus
    * Kosmetiikka
    * Laadunvalvonta
    * Ympäristö
    * Elintarvike ja panimo
    * Maatalous
    * Kasvipatologia
    * Biologinen valvonta
    * Bioremedaatio
    * Mikrobiologiset yhteisöt
    * Meri ja vesistö
    * Tutkimus

Tutkimuksia

Assay of the Multiple Energy-Producing Pathways of Mammalian Cells
Jotta voidaan ymmärtää diabeteksen, lihavuuden tai syövän metabolisia muutoksia, on tärkeää ymmärtää solun energiametaboliareittejä ja niiden muutoksia eri soluissa. Tässä tutkimuksessa kuvataan menetelmä solujen energiametaboliareittien tutkimiseen. Menetelmä perustuu redox-väriin yhditettynä katabolisiin energiaa tuottaviin mataboliareitteihin. Tätä teknologiaa voidaan käyttää keskeisenä menetelmänä genotyyppi-fenotyyppi-tutkimuksissa, kun halutaan määrittää samasta solulinjasta erilaistuneiden solujen eroja tai muutaatioden vaikutusta.