Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

GEN III MicroStation System with computer

Tuotenro: 65364
Valmistaja: Biolog Inc.
Pakkauskoko: 1 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

BioLog-järjestelmät mikrobien identifiointiin

BioLog-järjestelmillä voidaan tunnistaa nopeasti yli 1900 aerobista ja anaerobista bakteeri-, hiiva- ja sienilajia. Tällä helposti käytettävällä järjestelmällä päästään referenssilaboratorion tasolle laadukkaissa tunnistuksissa minkä kokoisessa laboratoriossa tahansa. BioLog-järjestelmät eivät lisää laboratorioissa tehtävän työn tai tarvikkeiden määrää. BioLog-järjestelmiä on saatavilla täysin automatisoiduista järjestelmistä manuaalisiin versioihin. Laitteet soveltuvat kaiken kokoisiin laboratorioihin.

Patentoitu teknologia

BioLogin asiantuntijat ovat kehittäneet patentoidun menetelmän, joka perustuu solujen metaboliamittauksiin erityisillä MicroPlate™-testilevyillä. Kun tutkittava organismi on MicroPlate™-testilevyillään, joka sisältää valitun määrän hiilenlähteitä, organismi tuottaa sille ominaisen määrän metaboliatuotteita eli jättää levylle ns. "metabolisen sormenjäljen”.
      
Nopeat tulokset 

Organismin ”metaboliset sormenjäljet”/ identifiointi saadaan nopeasti mittaustuloksista. Tulokset voidaan lukea automaattisesti ja rekisteröidä sekunneissa. Tietokoneohjelmisto tulkitsee automaattisesti eri väri- ja sameusintensiteetit eliminoimalla omakohtaiset silmämääräiset tulkinnat. Saadut ominaisuudet ja tulokset verrataan kattavaan tietokantaan lopullista identifiointia varten.   
    
Keskitetty analysointi   

BioLogin innovatiivinen PID (Progressiivinen Identifiointi) on kaava, joka sovittaa tutkimustulosten algoritmit. Tunnistuksessa tarkastellaan koko reaktion vaikuttajat ja organismin suosimat hiilen lähteet. Kantojen läheiset yhteydet toisiinsa voidaan esittää dendrogrammeina tai ryhmitettyinä diagrammeina.

Identifiointijärjestelmä soveltuu kaikille mikrobiologian tutkimusalueille
    
    * Eläinlääketiede
    * Bioteknologia
    * Lääketeollisuus
    * Kosmetiikka
    * Laadunvalvonta
    * Ympäristö
    * Elintarvike ja panimo
    * Maatalous
    * Kasvipatologia
    * Biologinen valvonta
    * Bioremedaatio
    * Mikrobiologiset yhteisöt
    * Meri ja vesistö
    * Tutkimus