Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

GEN III OmniLog® Plus ID System, UK plug

Tuotenro: 91394
Valmistaja: Biolog Inc.
Pakkauskoko: 1 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

BioLog-järjestelmät mikrobien identifiointiin

BioLog-järjestelmillä voidaan tunnistaa nopeasti yli 1900 aerobista ja anaerobista bakteeri-, hiiva- ja sienilajia. Tällä helposti käytettävällä järjestelmällä päästään referenssilaboratorion tasolle laadukkaissa tunnistuksissa minkä kokoisessa laboratoriossa tahansa. BioLog-järjestelmät eivät lisää laboratorioissa tehtävän työn tai tarvikkeiden määrää. BioLog-järjestelmiä on saatavilla täysin automatisoiduista järjestelmistä manuaalisiin versioihin - laitteet soveltuvatkin kaiken kokoisiin laboratorioihin.

Patentoitu teknologia

BioLogin asiantuntijat ovat kehittäneet patentoidun menetelmän, joka perustuu solujen metaboliamittauksiin erityisillä MicroPlate™-testilevyillä. Kun tutkittava organismi on MicroPlate™-testilevyillään, joka sisältää valitun määrän hiilenlähteitä, organismi tuottaa sille ominaisen määrän metaboliatuotteita eli jättää levylle ns. "metabolisen sormenjäljen”.
      
Nopeat tulokset 

Organismin ”metaboliset sormenjäljet”/ identifiointi saadaan nopeasti mittaustuloksista. Tulokset voidaan lukea automaattisesti ja rekisteröidä sekunneissa. Tietokoneohjelmisto tulkitsee automaattisesti eri väri- ja sameusintensiteetit eliminoimalla omakohtaiset silmämääräiset tulkinnat. Saadut ominaisuudet ja tulokset verrataan kattavaan tietokantaan lopullista identifiointia varten.   
    
Keskitetty analysointi   

BioLogin innovatiivinen PID (Progressiivinen Identifiointi) on kaava, joka sovittaa tutkimustulosten algoritmit. Tunnistuksessa tarkastellaan koko reaktion vaikuttajat ja organismin suosimat hiilen lähteet. Kantojen läheiset yhteydet toisiinsa voidaan esittää dendrogrammeina tai ryhmitettyinä diagrammeina.

Identifiointijärjestelmä soveltuu kaikille mikrobiologian tutkimusalueille
    
    * Eläinlääketiede
    * Bioteknologia
    * Lääketeollisuus
    * Kosmetiikka
    * Laadunvalvonta
    * Ympäristö
    * Elintarvike ja panimo
    * Maatalous
    * Kasvipatologia
    * Biologinen valvonta
    * Bioremedaatio
    * Mikrobiologiset yhteisöt
    * Meri ja vesistö
    * Tutkimus


GEN III OmniLog -järjestelmäpaketit:

GEN III OmniLog ID
Nopea automatisoitu inkubaatio- ja identifikaatiojärjestelmä aerobisille bakteereille. GEN III OmniLog ID:llä  voidaan inkuboida ja monitoroida kerrallaan jopa 50 MicroPlate™-levyä.
 
GEN III OmniLog ID Plus
Nopea automatisoitu inkubaatio- ja identifikaatiojärjestelmä aerobisille bakteereille, hiivoille ja filamenttihomeille. OmniLog Plus ID –järjestelmä koostuu OmniLog ID –järjestelmästä, MicroStation–asemasta ja tietokoneesta, joka on konfiguroitu OmniLog:n ja MicroStation–aseman
Ohjelmiston kanssa.
 
GEN III OmniLog II Combo
Nopea automatisoitu inkubaatio- ja identifikaatiojärjestelmä. OmniLog II Combo System sisältää tietokoneen, monitorin ja printterin, jotka on konfiguroitu automatisoidun inkubaattorin kanssa. Soveltuu aerobisille bakteereille ja fenotyyppi MicroArray (PM) analyyseihin.
 
GEN III OmniLog II Combo Plus
Nopea automatisoitu inkubaatio- ja identifikaatiojärjestelmä aerobisille ja anaerobisille bakteereille, hiivoille ja filamenttihomeille. Sisältää myös automatisoidun inkubaatiojärjestelmän fenotyyppi MicroArray (PM) analyysejä varten. OmniLog II Combo Plus –järjestelmä koostuu OmniLog ID – ja MicroStation–järjestelmistä sekä tietokoneesta, joka on konfiguroitu OmniLog ID, Microstation ja fenotyyppi MicroArray (PM) ohjelmiston kanssa.

Omnilog-automaattijärjestelmiin sisältyy:
· OmniLog inkubaattori / analysaattori
· Tietokone
· Tulostin
· OmniLog® GEN III Data Collection -ohjelmisto
· Retrospect 2.0 Data Management -ohjelmisto
· Turbidimetri sopivan ja tarkan siirrostuksen tekemiseen
· 8-kanavainen elektroninen pipetti.
· Omnilog Plus -järjestelmiin sisältyy lisäksi Microstation-järjestelmä
· Omnilog Combo järjestelmiin sisältyy lisäksi OmniLog Phenotype MicroArray™ (PM) -ohjelmisto

Tietokannat ja käyttötarvikkeet myydään erikseen.

Tutkimuksia

Assay of the Multiple Energy-Producing Pathways of Mammalian Cells
Jotta voidaan ymmärtää diabeteksen, lihavuuden tai syövän metabolisia muutoksia, on tärkeää ymmärtää solun energiametaboliareittejä ja niiden muutoksia eri soluissa. Tässä tutkimuksessa kuvataan menetelmä solujen energiametaboliareittien tutkimiseen. Menetelmä perustuu redox-väriin yhditettynä katabolisiin energiaa tuottaviin mataboliareitteihin. Tätä teknologiaa voidaan käyttää keskeisenä menetelmänä genotyyppi-fenotyyppi-tutkimuksissa, kun halutaan määrittää samasta solulinjasta erilaistuneiden solujen eroja tai muutaatioden vaikutusta.