Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ Rapid Coliform Count Plates (2x25)

Tuotenro: C6402
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 50 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm™ Rapid Coliform Count Plate näyttää koliformi-kontaminaation jo 4-6 tunnissa. Petrifilm™ Rapid Coliform Count Plate sisältää VRBL-agarin, hyytelöimisaineen, pH-indikaatorin hapon muodostumisen osoittamiseksi sekä tetrazolium-indikaattorin, joka helpottaa pesäkkeiden lukemista. Koliformipesäkkeet ovat luettavissa punaisella alustalla hienovaraisen keltaisina happovyöhykkeinä näkyvien pesäkkeiden kanssa tai ilman niitä. Osassa pesäkkeitä saattaa olla näkyviä kaasukuplia. Täydellinen koliformikasvusto on luettavissa 24 tunnin kuluttua. Bakteerien lukumäärä voidaan laskea Petrifilm™ Plate Readerillä tai käsin.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.