Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ Coliform Count Plates (2x25)

Tuotenro: C6410
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 50 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm™ Coliform Count Plate on suunniteltu koliformien määrittämiseen 24 tunnissa. Soveltuu raaka-aineille, prosessinäytteille, valmiille tuotteille sekä tuotantoympäristöstä ja -laitteista otetuille näytteille. Petrifilm™ Coliform Count Plate sisältää VRBL-agarin, hyytelöimisaineen ja tetrazolium-indikaattorin, joka helpottaa pesäkkeiden lukemista.
Bakteeripesäkkeet värjäytyvät vaaleanpunaisella alustalla punaisiksi ja kaasua tuottavat lajikkeet pystytään identifioimaan näkyvien kaasukuplien avulla.
Bakteerien lukumäärä voidaan laskea Petrifilm™ Plate Readerillä tai käsin.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.