Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ E. coli/Coliform Count Plate

Tuotenro: C6414
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 500 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm™ E. coli/Coliform Count Plate on suunniteltu E. colin ja koliformien määrittämiseen 24 tunnista 48 tuntiin riippuen testattavasta elintarvikkeesta. Soveltuu raaka-aineille, prosessinäytteille, valmiille tuotteille sekä tuotantoympäristöstä ja -laitteista otetuille näytteille. Petrifilm™ Coliform Count Plate sisältää VRBL-agarin, hyytelöimisaineen, glukuronidaasi-indikaattorin ja tetrazolium-indikaattorin, joka helpottaa pesäkkeiden lukemista. Koliformipesäkkeet värjäytyvät vaaleanpunaisella alustalla punaisiksi. Kaasua tuottavat lajikkeet pystytään identifioimaan näkyvien kaasukuplien avulla. Glukuronidaasipositiiviset E. Coli- kannat erottuvat sinisinä saostumina bakteeripesäkkeen ympärillä. Kuten muutkaan E. coli/koliformi-alustat, ei tämäkään erota O157:H7 muista E. coleista. E.coli O157:H7 on glukuronidaasinegatiivinen eikä muodosta sinistä saostumaa. Bakteerien lukumäärä voidaan laskea Petrifilm™ Plate Readerillä tai käsin.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.

Petrifilm™ E. coli/Coliform Count Plate

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys