Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ High-Sensitivity Coliform Count Plates (20x25)

Tuotenro: C6415
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 500 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

HS Coliform Count Plate on tarkoitettu sellaisille tuotteille, joissa sallittu koliformisten bakteerien määrä on hyvin pieni. Alustan herkkyys on 1 pmy/g, jos laimennuskerroin on 5, ja vastaavasti 2 pmy/g, jos laimennuskerroin on 10. HS Coliform Count Plate sisältää VRB-ravinteita (violet red bile), kylmän veden kanssa geeliytyvää polymeeriä ja tetrazolium-väri-indikaattoria. Väri-indikaattorin pelkistyessä pesäkkeet värjäytyvät punaisiksi ja ovat siten helposti havaittavissa. Koliformit fermentoivat laktoosista kaasua, joka näkyy pesäkkeiden viereen jäävinä kaasukuplina. Tämä ominaisuus erottaa koliformit muista gram-negatiivisista bakteereista.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.