Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ Yeast and Mould Count Plates (20x50)

Tuotenro: C6417
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 1000 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm™ Yeast and Mould Count Plate on suunniteltu hiivojen ja homeiden määrittämiseen 3-5 päivässä. Indikaattoriväriaine värjää home- ja hiivakasvustot, joten ne on helppo erottaa vaalealta kasvualustalta. Homeiden ja hiivojen lukumäärä voidaan laskea Petrifilm™ Plate Readerillä tai käsin. Petrifilm™ Yeast and Mould Count Plate sisältää hiivojen ja homeiden kasvulle sopivan agarin, geeliytymisaineen sekä väri-indikaattorin. Hiivat ovat tyypillisesti pieniä, kohonneita, sinivihreitä tarkkareunaisia kasvustoja. Homeet ovat usein isompia, monivärisempiä, rosoreunaisia litteitä kasvustoja. Pakkaus sisältää myös levittimen.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.

Kaikki Petrifilm™ kasvualustat valmistetaan ISO 9001 standardien mukaan sertifioidussa tehtaassa tarkkojen menetelmäohjeiden mukaisesti.