Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ Enterobacteriaceae Count Plates (2x25)

Tuotenro: C6420
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 50 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm™ Enterobacteriacea Count Platella saat kattavan kuvan tuotantoympäristön mikrobiologisesta puhtaudesta. Elintarviketeollisuudessa enterobakteereiden sukuun on syytä kiinnittää huomiota, sillä siihen kuuluu patogeeneja ja muita pahoja elintarvikkeiden pilaajia. Enterobakteerien tutkiminen on kuan ollut elintarviketuotantolaitosten yleinen puhtauden indikaattori. Petrifilm™ Enterobacteriacea Count Platella kasvavat coliformit, kuten E.coli, sekä tärkeät patogeenit Salmonella, Shigella ja Yersinia. Petrifilm™ Enterobacteriacea Count Plate on näytevalmis kasvualusta sisältäen VRBG-agarin, hyytelöimisaineen ja tetrazolium-indikaattorin, joka helpottaa pesäkkeiden lukemista. Bakteeripesäkkeet kasvavat purppuralla alustalla keltaisella kehällä varustetuiksi punaisiksi pesäkkeiksi. Kaasua tuottavat lajikkeet kasvavat punaisina pesäkkeinä kaasukuplineen. Niillä voi olla keltainen kehä näkyvien kaasukuplien lisäksi tai se voi puuttua. Petrifilm™ Enterobacteriacea Count Platella kasvavat koliformit sekä enterobakteerit 24 tunnissa. Bakteerien lukumäärä voidaan laskea Petrifilm™ Plate Readerillä tai käsin.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.

Petrifilm™ Enterobacteriaceae Count Plates (2x25)

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys