Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ Environmental Listeria (2x25)

Tuotenro: C6447
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 50 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm Environmental Listeria (EL) platen avulla voit seurata ympäristönäytteistä löytyvien Listerioiden kokonaismääriä, lajien runsautta sekä Listeria -kantojen muutoksia.
Nopeat tulokset alle 32 tunnissa.
Petrifilm Environmental Listeria (EL) plate on valmis kasvualusta sisältäen selektiivisiä aineita, ravinteita, vesiliukoisen geeliytymisaineen ja väriaineen, joka helpottaa Listerian tunnistamista. Petrifilm EL on suunniteltu ympäristönäytteiden analysointiin ja helpottamaan hygieniavalvontaa. Listeria-suvun bakteerien läsnäolo kuten esim. Listeria innocua osoittaa olosuhteiden olevan suotuisat myös Listeria monocytogenesille. Petrifilm EL plate kasvattaa suurimman osan ympäristön Listerioista sisältäen Listeria monocytogenesin, Listeria innocuan ja Listeria welshimerin*. Monet ympäristön bakteeriorganismit ovat huonokuntoisia olosuhteista ja desinfektioaineista johtuen. Puskuroitua peptonivettä käytetään elvytysliemenä Petrifilm EL kasvualustan yhteydessä virvoittamaan huonokuntoiset Listeria-bakteerit, lisäämättä niiden määrää. Puskuroitu peptonivesi ei ole rikastusvaihe.
* L. ivanovii, L. grayi/murrayi ja L. seeligeri kasvavat Petrifilm Environmental Listeria (EL) kasvualustalla mutta eivät muodosta tyypillisiä pesäkkeitä.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.