Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

3M™ Petrifilm™ Environmental Listeria (8x25)

Tuotenro: C6448
Valmistaja: Suomen 3M
Pakkauskoko: 200 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

3M™ Petrifilm Environmental Listeria (EL) platen avulla voit seurata ympäristönäytteistä löytyvien Listerioiden kokonaismääriä, lajien runsautta sekä Listeria -kantojen muutoksia.
Nopeat tulokset alle 32 tunnissa.
3M™ Petrifilm Environmental Listeria (EL) plate on valmis kasvualusta sisältäen selektiivisiä aineita, ravinteita, vesiliukoisen geeliytymisaineen ja väriaineen, joka helpottaa Listerian tunnistamista. Petrifilm EL on suunniteltu ympäristönäytteiden analysointiin ja helpottamaan hygieniavalvontaa. Listeria-suvun bakteerien läsnäolo kuten esim. Listeria innocua osoittaa olosuhteiden olevan suotuisat myös Listeria monocytogenesille. 3M™ Petrifilm EL plate kasvattaa suurimman osan ympäristön Listerioista sisältäen Listeria monocytogenesin, Listeria innocuan ja Listeria welshimerin*. Monet ympäristön bakteeriorganismit ovat huonokuntoisia olosuhteista ja desinfektioaineista johtuen. Puskuroitua peptonivettä käytetään elvytysliemenä Petrifilm EL kasvualustan yhteydessä virvoittamaan huonokuntoiset Listeria-bakteerit, lisäämättä niiden määrää. Puskuroitu peptonivesi ei ole rikastusvaihe.
* L. ivanovii, L. grayi/murrayi ja L. seeligeri kasvavat Petrifilm Environmental Listeria (EL) kasvualustalla mutta eivät muodosta tyypillisiä pesäkkeitä.

3M™ Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.