Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Petrifilm™ Staph Express Count Plates (20x25)

Tuotenro: C6491
Valmistaja: Neogen Ireland Ltd.
Pakkauskoko: 500 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Petrifilm Staph Express count plate on stafylokokeille suunniteltu selektiivinen pikakasvatusalusta. Tämä uuden sukupolven stafylokokkitesti valmistaa tulokset luettavaksi jo 22 tunnissa. Staph Express count plate sisältää kromogeenisen, modifioidun Baird-Parker-kasvualustan ja kylmäliukoisen geeliytymisaineen. Tarvitset vain yhden inkubaatiolämpötilan. Petrifilm Staph Express count plate on vastaava kuin perinteinen Baird-Parker-agar ja koagulaasitesti yhdessä.
Petrifilm Staph Express count plate sisältää kromogeenisen indikaattorin, jonka vuoksi Staphylococcus aureus-pesäkkeet kasvavat puna-violetteina. Kun vain puna-violetteja pesäkkeitä on nähtävissä, lasketaan ne ja raportoidaan Staphylococcus aureuksina. Testi on valmis.
Jos kasvualustalla kasvaa myös muuta kasvustoa, käytetään Petrifilm Staph Express laskentakiekkoa identifioimaan S. aureus muusta kasvustosta. Lisätään laskentakiekko petrifilmin sisään ja kasvatetaan 3 tuntia. Petrifilm Staph Express laskentakiekko sisältää toluidiinisini-O:ta osoittamaan näkyviksi DNAasi-reaktiot. Petrifilm Staph Express laskentakiekko myydään erikseen tuotenumerolla C6492 ja C6493.

Petrifilm™ Count Plate -tuotevalikoima on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan mikrobiologian perusmääritysten suorittamista. Petrifilm™-tuotteet mahdollistavat tilansäästön kasvatusalustojen käsittelyssä, käytössä ja hävittämisessä sekä parantavat määritysten luotettavuutta.

• käytössä helppo ja nopea
• säästää elatusaineiden valmistukseen kuluvaa kallista työaikaa ja lisää joustavuutta
• maljojen säilyvyys jopa 18 kk
• pienempi tilantarve varastossa, lämpökaapissa ja autoklaavissa
• synnyttää huomattavasti vähemmän jätettä tavallisiin maljoihin verrattuna

Petrifilm™-kasvatusalustoilla on jopa yli 3000 teollista käyttäjää ympäri maailman. Keskeisten hyväksyntöjen lisäksi (AOAC, NORDVAL, AFNOR) Petrifilm™-tuotteita koskevia sertifiointeja ja tieteellisiä julkaisuja on saatavana yli 200.