Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: EE222
Valmistaja: CHROMagar
Pakkauskoko: 5000 ml
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
E. coli O157:n määrittämisessä käytetty konventionaalinen Sorbitol MacConkey -alusta (SMAC) on spesifisyydeltään rajallinen ja se antaa runsaasti vääriä positiivisia (Proteus, E. hermanii, jne). SMAC-maljaa on lisäksi hankalaa lukea, koska pitkittyneen inkuboinnin aikana tapahtuu värimuutoksia.
CHROMagar™ O157 on spesifisyydeltään ja herkkyydeltään erinomainen kromogeeninen alusta ja sen spesifisyyttä voi nostaa entisestään lisäämällä siihen telluriittia. CHROMagar™ O157 on erittäin suosittu mm. Japanissa, jossa sitä käytetään lähinnä elintarviketeollisuudessa.
CHROMagar™ O157 -maljoja inkuboidaan aerobisesti 24 tuntia +30°C:ssa.
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: