Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

CHROMagar™ ESBL jauhe ja lisäaine, 25L

Tuotenro: ESRT3-25
Valmistaja: CHROMagar
Pakkauskoko: 25000 ml

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Kromogeeninen CHROMagar™ Orientation on kehitetty virtsatiepatogeenien tunnistamiseen, mutta yleisravintoagarina se soveltuu käytettäväksi laajan mikrobikirjon tunnistamiseen ja erotteluun myös muista infektiokohteista kuten haavoista.

CHROMagar™ Orientationilla voi todeta pieniäkin bakteeripopulaatioita ja sen pohjalta päästä oikeaan diagnoosiin sekä aloittaa oikea hoito. Ensimmäinen ESBL-tapaus kuvattiin 1965 Temoniera-nimisestä potilaasta, joka antoikin nimensä yhdelle ESBL-geeniperheeille (TEM). Tähän päivään asti on kirjattu yli 200 ESBL:ää ja multiresistenteistä bakteereista on tullut suuri terveysongelma.

Sairaalabakteereiden ja multiresistenttien organismien aiheuttamat ongelmat ovat jatkuvassa kasvussa. Lisäämällä CHROMagar™ Orientationiin ESBL-supplementtia saadaan nopea ja käytännöllinen menetelmä ESBL:ien varhaiseen havaitsemiseen ja E. colin, Klebsiellan ja Pseudomonaksen erotteluun.

CHROMagar™ ESBL -maljoja inkuboidaan aerobisesti 18-24 tuntia +37°C:ssa.

CHROMagar™ ESBL jauhe ja lisäaine, 25L

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Minni Raitio.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Cost-Effective and Rapid Presumptive Identification of Gram-Negative Bacilli in Routine Urine, Pus, and Stool Cultures: Evaluation of the Use of CHROMagar™ Orientation Medium in Conjunction with Simple Biochemical Tests
CHROMagar kehitti virtsaviljelyyn uuden kromogeenisen elatusaineen CHROMagar Orientation, joka perustuu eri bakteerilajien biokemiallisiin ominaisuuksiin. CHROMagar™ Orientation tunnisti oikein 98,7% (466/472) isolaateista ja alensi kustannuksia merkittävästi.