Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Dryswab™ Veterinary Nasopharyngeal Swab

Tuotenro: MW124
Valmistaja: Medical Wire & Equipment
Pakkauskoko: 100 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Vanupuikossa on 27 cm pitkä muovivarsi ja rayon-kärki ja se on suljettu kapeaan silikoniputkeen. Tulppa on punainen. Puikko toimitetaan varastointi- ja näytteenkuljetusvalmiina etiketillisessä muoviputkessa.

Käyttötapa: tavanomaisiin eläinlääketieteellisiin menetelmiin.

Ominaisuudet: pyörimätön putki, värillinen tulppa näytetyypin nopeaksi tunnistamiseksi, pitkä muovinen varsi. Myrkytön, inhiboimaton, nirsoille organismeille sopiva, suljettu lääketieteelliseen käyttöön sopivasta silikonista valmistettuun putkeen, jolla varmistetaan että kärki ja näyte ovat suojassa näytteenoton aikana ja vähennetään potilaan epämukavuutta. Rayon-kärki sopii elävien mikro-organismien kuljetukseen. Putkessa on sinetti, säilyvyys on 5 vuotta.

Säännöstely: CE-merkitty, vastaa Euroopan lääketieteellisten laitteiden direktiiviä (93/42/EEC), 1993, Official Journal of European Communities, L169.

Laadunvarmistus: Medical Wire & Equipment on hyväksytty ISO 9001:2000, ISO 13485:2003 –järjestelmään steriilien lääketieteellisten laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen ja steriilien ja ei-steriilien in-vitro-diagnostiikkalaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Dryswab™ Veterinary Nasopharyngeal Swab

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys