Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Dryswab™ Veterinary Laryngeal

Tuotenro: MW128
Valmistaja: Medical Wire & Equipment
Pakkauskoko: 100 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Dryswab™-vanupuikossa on 27 cm pitkä vahvistettu alumiinivaijerivarsi ja rayon-kärki ja se on suljettu kapeaan silikoniputkeen. Tulppa on punainen. Puikko toimitetaan varastointi- ja näytteenkuljetusvalmiina etiketillisessä muoviputkessa.

Käyttötapa: Using the red cap as a holder, remove the swab from the labelled tube. Push PVC tube along the shaft until the bud is concealed, then carefully pass down patients larynx. When correctly positioned, push holder so that the bud is exposed. Take sample, and immediately pull swab so that bud is again enclosed within the silicone tube. Withdraw swab and silicone tube from patient and immediately replace in labelled tube, ensuring cap is pushed home firmly. The patient or specimen details can be recorded on the tube label.

Ominaisuudet: pyörimätön putki, värillinen tulppa näytetyypin nopeaksi tunnistamiseksi, pitkä alumiinivaijerivarsi. Myrkytön, inhiboimaton, vaativille organismeille sopiva, suljettu lääketieteelliseen käyttöön sopivasta silikonista valmistettuun putkeen, jolla varmistetaan että kärki ja näyte ovat suojassa näytteenoton aikana ja vähennetään potilaan epämukavuutta. Rayon-kärki sopii elävien mikro-organismien kuljetukseen. Putkessa on sinetti ja sen säilyvyys on 5 vuotta.
 

Dryswab™ Veterinary Laryngeal

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys