Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Fecal Transwab®, nestemäinen kuljetusputki ulosteperäisille bakteereille ja viruksille, 2 ml Cary Blair

Tuotenro: MW168S
Valmistaja: Medical Wire & Equipment
Pakkauskoko: 125 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Fecal Transwab® on uusi väline ulostenäytteiden ottamiseen ja kuljettamiseen. Se on yhteensopiva sekä viljelyautomaattien että manuaalisten järjestelmien kanssa. Helposti avattava pakkaus sisältää näytteenottotikun ja 2 ml nestemäistä Cary Blair -kuljetuselatusainetta, joka on kehitetty nimenomaan enteerisiä mikrobeja varten. 

Nestemäinen elatusaine soveltuu viljelyautomaateille ja on helpompi käsitellä myös manuaalisessa prosessissa.

Nesteputken korkissa on sisäänrakennettuna sieppausmekanismi: kun näyte on otettu ja tikku katkaistaan putkeen, korkin sisäpinta pyydystää tikun ja se kiinnittyy korkkiin. Viljelyvaiheessa putki avataan ja tikku poistuu korkin mukana.

Fecal Transwab®, nestemäinen kuljetusputki ulosteperäisille bakteereille ja viruksille, 2 ml Cary Blair

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Minni Raitio.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Efficacy and Downstream Compatibility of the Respiratory Sigma Collection Device
Suurin osa laboratoriossa tapahtuvista virheistä sattuu preanalyyttisessä vaiheessa, joka on prosessin työläin ja vähiten standardoitu osa. Näytteiden lukeminen ja tulosten tulkinta riippuvat suuresti alkuperäisen näytteen laadusta. Työssä verrattiin kahta johtavaa yskösnäytteiden keruujärjestelmää, SL™ (Copan ) ja uutta mukolyyttiä sisältävää Sigma SP™ (Medical Wire), näytteet viljeltiin sekä manuaalisesti että InoqulA-viljelyautomaatilla (BD). Medical Wiren Sigma SP™ muutti yskösnäytteet nestemäisiksi, jolloin homogeeninen suspensio oli helppo viljellä toistettavasti. Xpert® MTB/RIF -testiä (Cepheid) käytettäessä Copan SL:n™ havaittiin sisältävän inhibiittoreita, kun Medical Wiren Sigma SP™ antoi toistettavia tuloksia näytteistä, joita oli säilytetty huoneenlämmössä ja +4˚C:ssa. Xpert® MTB/RIF -testin lisäksi Sigma SP™ oli yhteensopiva FilmArray® (bioMerieux) kanssa, Päinvastoin kuin Copan SL™, Sigma SP™ on pH-neutraali.
Dutch Guideline on the Laboratory Detection of Methicillin-resistant Staphylococcus aureus
Metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus (MRSA) on nopeasti noussut maailmanlaajuiseksi sairaalaympäristöä, avoterveydenhoitoa ja karjataloutta koskevaksi ongelmaksi. MRSAn tehokas kontrollointi riippuu suuresti laboratoriomenetelmien riittävyydestä. Ohjeistus antaa suosituksia nykyisten diagnostiikkamenetelmien oikeaan käyttöön MRSAn toteamiseksi potilaista ja hoitohenkilökunnasta mahdollisimman tarkasti riittävän hyvissä ajoin. Se tähtää myös Alankomaissa MRSAn osoittamiseen käytettävien laboratoriomenetelmien standardoimiseen ja kehittämiseen.
Molecular Detection of Enteric Viruses: Faecal Samples Versus Rectal Swabs
Akuutti gastroenteriitti on yksi yleisimmistä humaanitaudeista ja sillä on maailmanlaajuisesti korkea mortaliteetti. Molekyylimenetelmien kasvanut herkkyys tarkoittaa, että hyvinkin pieni määrä alkuperäistä näytettä voi riittää patogeenin toteamiseen. Tässä työssä tutkittiin Fecal Transwab® -näytteenotto/kuljetusputken (Medical Wire and Equipment) soveltuvuutta perinteisen ulostenäytteen sijaan virusperäisen gastroenteriitin diagnostiikassa.