Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Seleniittiliemi salmonellojen rikastamiseen, 2 ml

Tuotenro: MWSEL
Valmistaja: Medical Wire & Equipment
Pakkauskoko: 50 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Medical Wiren Selenite Broth on rikastusliemi Salmonella-lajien eristämiseen ulostenäytteistä.

Seleniittiliemen kehitti alunperin Liefson ja sitä on pitkään käytetty standardimenetelmänä salmonellojen selektiivisessä elvyttämisessä samalla kun muut enteeriset mikrobit kuten E. coli ja fekaaliset streptokokit estyvät.

Käyttösuositus

Fecal Transwabilla® otetut näytteet voi siirtää seleniittiliemiputkiin tai ulostetta voi siirrostaa niihin suoraan.

Ominaisuudet

  • seleniittiliemi toimitetaan kierrekorkilla varustetuissa muoviputkissa
  • yhteensopiva viljelyautomaattien kanssa

Edut

  • seleniittiliemiputkeen voi vaihtaa uuden korkin siihen kiinnittyneen tikun kanssa, mikäli näyte on otettu Sigma Transwabilla® tai Fecal Transwabilla®
  • seleniittiliemiputken alkuperäisellä korkilla voi sulkea Sigma Transwab® - tai Fecal Transwab® -näytteenottoputken.

Vaihtoehtoisesti seleniittiliemiputken voi inokuloida pienellä määrällä (0,2 – 0,5g) ulostenäytettä. Putkia inkuboidaan 37°C:ssa 18 tunnin ajan ennen siirrostamista sopivalle maljalle. Joidenkin Salmonella-lajien kohdalla putkiin kehittyy oranssinpunainen väri.

Seleniittiliemi salmonellojen rikastamiseen, 2 ml

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Minni Raitio.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Efficacy and Downstream Compatibility of the Respiratory Sigma Collection Device
Suurin osa laboratoriossa tapahtuvista virheistä sattuu preanalyyttisessä vaiheessa, joka on prosessin työläin ja vähiten standardoitu osa. Näytteiden lukeminen ja tulosten tulkinta riippuvat suuresti alkuperäisen näytteen laadusta. Työssä verrattiin kahta johtavaa yskösnäytteiden keruujärjestelmää, SL™ (Copan ) ja uutta mukolyyttiä sisältävää Sigma SP™ (Medical Wire), näytteet viljeltiin sekä manuaalisesti että InoqulA-viljelyautomaatilla (BD). Medical Wiren Sigma SP™ muutti yskösnäytteet nestemäisiksi, jolloin homogeeninen suspensio oli helppo viljellä toistettavasti. Xpert® MTB/RIF -testiä (Cepheid) käytettäessä Copan SL:n™ havaittiin sisältävän inhibiittoreita, kun Medical Wiren Sigma SP™ antoi toistettavia tuloksia näytteistä, joita oli säilytetty huoneenlämmössä ja +4˚C:ssa. Xpert® MTB/RIF -testin lisäksi Sigma SP™ oli yhteensopiva FilmArray® (bioMerieux) kanssa, Päinvastoin kuin Copan SL™, Sigma SP™ on pH-neutraali.
Dutch Guideline on the Laboratory Detection of Methicillin-resistant Staphylococcus aureus
Metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus (MRSA) on nopeasti noussut maailmanlaajuiseksi sairaalaympäristöä, avoterveydenhoitoa ja karjataloutta koskevaksi ongelmaksi. MRSAn tehokas kontrollointi riippuu suuresti laboratoriomenetelmien riittävyydestä. Ohjeistus antaa suosituksia nykyisten diagnostiikkamenetelmien oikeaan käyttöön MRSAn toteamiseksi potilaista ja hoitohenkilökunnasta mahdollisimman tarkasti riittävän hyvissä ajoin. Se tähtää myös Alankomaissa MRSAn osoittamiseen käytettävien laboratoriomenetelmien standardoimiseen ja kehittämiseen.