Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Sigma SP™ Mucolytic Solution, 1ml

Tuotenro: MWSP
Valmistaja: Medical Wire & Equipment
Pakkauskoko: 50 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Kuvaus
Medical Wiren uusin tuote Sigma SP™ on nestemäinen kuljetusputki yskösnäytteille. Reagenssiputki muuttaa limaa sisältävät yskösnäytteet nopeasti nestemäisiksi, jolloin ne voi viljellä joko manuaalisesti tai viljelyautomaateilla. Sigma SP:n™ sisältämä mukolyytti on ditiotreitolia (Clelandin reagenssi) tehokkaampaa, ja se on myös käyttövalmis. Sigma SP™ on pH-arvoltaan neutraali ja se pysyy stabiilina huoneenlämmössä - erityiset säilytysolosuhteet ovat tarpeettomia.

Käyttötarkoitus
Yskösnäytteiden nopea esikäsittely. Lisää 1 ml yskösnäytettä suoraan Sigma SP™ -putkeen, kierrä korkki kiinni, sekoita vortexilla ja anna putken seistä noin 15 minuttia ennen jatkokäsittelyä. Käyttövalmis Sigma SP™ soveltuu erittäin hyvin varsinkin viljelyautomaatioon: putki ja korkki ovat yhteensopivia yleisimmin käytettyjen viljelyautomaattien kanssa. 

Ominaisuudet

  • neutraali pH
  • vahva mukolyytti

Edut

  • käyttövalmis
  • säilytys huoneenlämmössä
  • hengitystiehytbakteereiden tehokas elvyttäminen
  • yhteensopiva viljelyautomaattien kanssa
  • soveltuu käytettäväksi myös manuaalisesti

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Efficacy and Downstream Compatibility of the Respiratory Sigma Collection Device
Suurin osa laboratoriossa tapahtuvista virheistä sattuu preanalyyttisessä vaiheessa, joka on prosessin työläin ja vähiten standardoitu osa. Näytteiden lukeminen ja tulosten tulkinta riippuvat suuresti alkuperäisen näytteen laadusta. Työssä verrattiin kahta johtavaa yskösnäytteiden keruujärjestelmää, SL™ (Copan ) ja uutta mukolyyttiä sisältävää Sigma SP™ (Medical Wire), näytteet viljeltiin sekä manuaalisesti että InoqulA-viljelyautomaatilla (BD). Medical Wiren Sigma SP™ muutti yskösnäytteet nestemäisiksi, jolloin homogeeninen suspensio oli helppo viljellä toistettavasti. Xpert® MTB/RIF -testiä (Cepheid) käytettäessä Copan SL:n™ havaittiin sisältävän inhibiittoreita, kun Medical Wiren Sigma SP™ antoi toistettavia tuloksia näytteistä, joita oli säilytetty huoneenlämmössä ja +4˚C:ssa. Xpert® MTB/RIF -testin lisäksi Sigma SP™ oli yhteensopiva FilmArray® (bioMerieux) kanssa, Päinvastoin kuin Copan SL™, Sigma SP™ on pH-neutraali.
Dutch Guideline on the Laboratory Detection of Methicillin-resistant Staphylococcus aureus
Metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus (MRSA) on nopeasti noussut maailmanlaajuiseksi sairaalaympäristöä, avoterveydenhoitoa ja karjataloutta koskevaksi ongelmaksi. MRSAn tehokas kontrollointi riippuu suuresti laboratoriomenetelmien riittävyydestä. Ohjeistus antaa suosituksia nykyisten diagnostiikkamenetelmien oikeaan käyttöön MRSAn toteamiseksi potilaista ja hoitohenkilökunnasta mahdollisimman tarkasti riittävän hyvissä ajoin. Se tähtää myös Alankomaissa MRSAn osoittamiseen käytettävien laboratoriomenetelmien standardoimiseen ja kehittämiseen.