Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: MZ282
Valmistaja: CHROMagar
Pakkauskoko: 5000 ml
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
Malassezia (aik. Pityrosporum) on hiivasieni, jota löytyy luonnostaan eläinten ja ihmisen iholta. Lipofiiliset Malassezia-hiivat voivat aiheuttaa pityriasis versicolorin eli savipuolen ja kutisevan Pityrosporum-follikuliitin terveellekin iholle. Malassezia on yhdistetty myös otiitteihin.
Koska Malassezia-suvun hiivat ovat morfologisesti ja biokemiallisesti samankaltaisia, niiden erottelu toisistaan fenotyyppisesti perinteisten kasvatusalustojen avulla on hankalaa. CHROMagar™ Malassezia kehitettiin tunnistamaan Malasseziat ja erottelemaan yleisimmät lajit toisistaan
CHROMagar™ Malazzezia -maljoja inkuboidaan aerobisesti 72 tuntia +30-37°C:ssa.
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: