Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

RIDA®QUICK Rotavirus/Adenovirus, kasetti

Tuotenro: N1003
Valmistaja: R-Biopharm AG
Pakkauskoko: 20 kasettia

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Minni Raitio.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Topical antiviral ointment may treat adenoviral conjunctivitis
Kliinisessä kokeessa tutkitaan voiko gansikloviiri estää adenoviruskonjunktiviitin leviämistä ja viruksen lisääntymistä. Paikallisesti annettu gansikloviirihoito tehoaa adenovirukseen tunkeutumalla infektoituneeseen isäntäsoluun ja estämällä virus-DNA:n replikoitumisen.
Sensitivity and Specificity of the AdenoPlus™ Test for Diagnosing Adenoviral Conjunctivitis
Työssä tutkittiin AdenoPlus™-pikatestin (aik. RPS Adeno Detector) kliinistä herkkyyttä ja spesifisyyttä adenoviruksen osoittamisessa kyynelnesteestä. Verrattuna sekä virusviljelyyn että PCR;ään AdenoPlus™-testin herkkyys ja spesifisyys oli 93% ja 98%. AdenoPlus™ auttaa kliinikkoa varmistumaan adenovirusinfektiosta ja päättämään riittävän ajoissa oikeista hoitotoimista.
The RPS Adeno Detector for Diagnosing Adenoviral Conjunctivitis
RPS Adeno Detector on uusi erotusdiagnostinen työväline silmän sidekalvontulehduksen (konjunktiviitti) aiheuttajan selvittämiseen. Työssä verrattiin Adeno Detectorin herkkyyttä, spesifisyyttä ja tarkkuutta virusviljelyyn ja PCR:ään. Samalla arvioitiin testin suorittamisen yksinkertaisuutta ja käytettävyyttä kliinisessä rutiinissa lääkärin vastaanotolla. Virusviljelyyn verrattuna RPS Adeno Detectorin herkkyys oli 88% ja spesifisyys 91%. Kun verrokkimenetelmänä käytettiin PCR:ää, vastaavat luvut olivat 89% ja 94%.