Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Buffered Peptone Water (ISO), puskuroitu peptonivesi

Tuotenro: NCM0015A
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 500 g

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Tämä rikastuselatusaine on suunniteltu auttamaan vahingoittuneiden ja stressaantuneiden salmonellojen (ja shigellojen) elpymistä ennen niiden siirrostamista selektiiviseen kasvatusalustaan.

Puskuroidussa peptonivedessä ei ole inhibiittoreita ja puskuroinnin ansiosta se säilyttää pH 7.0:n koko inkuboinnin ajan. Salmonellat voivat vahingoittua useissa elintarviketeollisuuden prosesseissa ja esirikastusvaihe auttaa suuresti niiden elpymistä ja toteamista.

Tuote on ISO 6579 -standardin mukainen.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys


Tutkimuksia

Comparison of Four Chromogenic Media and Hektoen Agar for Detection and Presumptive Identification of Salmonella Strains in Human Stools
Työssä verrattiin neljää kaupallista kromogeenista elatusainetta perinteiseen Hektoen-alustaan. 916 ulostenäytettä viljeltiin kaikille viidelle maljalle sekä suoraan näytteestä että rikastuksen kautta. Kromogeenisten maljojen perinteistä maljaa korkeampi spesifisyys puoltaa niiden käyttöä, koska varmistustestien lukumäärä samoin kuin niiden tarvitsema henkilötyön määrä ja reagenssien kulutus vähenevät. Tekijöiden mukaan COMPASS agaria ja CHROMagar™ Salmonellaa voi suositella salmonellojen alustavaan tunnistamiseen ulostenäytteistä yksiportaisella menetelmällä.