Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: NCM0067A
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 500 g
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
De Smedt, Bolderdijk ja Rappold kehittivät vuonna 1986 MSRV-agarin nopeaksi keinoksi löytää Salmonella. Rappaport Vassiliadis-liemeen pohjautuva elatusaine siirrostetaan suoraan esirikastus-liemestä maljan keskustaan. Liikkuvat organismit leviävät semi-solid-agarin keskustasta. Muiden kuin Salmonellojen kasvu estetään selektiivisillä aineilla.
Yön yli inkuboinnin jälkeen voidaan Salmonella varmistaa käyttämällä polyvalenttia Salmonella -antiseerumia tai latex -testiä. Vaihtoehtoisesti voidaan asettaa Salmonella polyvalentti H -antiseerumiin kastettu paperikiekko 1/3 etäisyydelle maljan reunasta. Organismien liikkuvuuden estyminen paperin ympärillä viittaa Salmonellaan. Tätä menetelmää käyttämällä De Smedt ja Bolderdijk ovat raportoineet mahdollisuudesta tunnistaa Salmonella 24 tunnissa. (1987)
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: