Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: NCM0077A
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 500 g
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
Perfringens Agar (TSC) on ravinteikas kasvualusta, joka valmistetaan munankeltuaisemulsiota (BTP173) ja sykloseriiniä (LX194) lisäämällä. Clostridium perfringens -bakteerin aiheuttaman sulfiitin pelkistymisen indikaattorina käytetään natriummetabisulfiittia ja rauta-ammoniumsitraattia. Sulfiitin pelkistymisestä johtuen C. perfringens kasvaa mustina pesäkkeinä. Alustaan lisätyn munankeltuaisemulsion avulla voidaan tunnistaa tämän bakteerin lesitinaasiaktiivisuus. Koska kuitenkaan kaikki C. perfringens -kannat eivät tuota lesitinaasia, tulee kaikkia mustia lesitinaasi-positiivisia ja mustia lesitinaasi-negatiivisia pesäkkeitä pitää alustavana C. perfingens -bakteerina.
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: