Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Bismuth Sulphite Agar Base A

Tuotenro: NCM0086A
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 500 g

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Bismuth Sulphite Agar on Wilsonin ja Blair'n kehittämä muunnos alkuperäisestä elatusaineesta Salmonella typhin ja muiden salmonellojen eristämiseen kliinisistä näytteistä, jätevesistä ja muista näytteistä. Vismuttisulfiitti ja briljanttivihreä tekevät elatusaineesta erittäin selektiivisen. Koska koostumuksessa ei ole laktoosia eikä sakkaroosia sitä voidaan käyttää havaitsemaan laktoosia ja sakkaroosia käyttäviä salmonelloja.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Iiris Ylöstalo.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Comparison of Four Chromogenic Media and Hektoen Agar for Detection and Presumptive Identification of Salmonella Strains in Human Stools
Työssä verrattiin neljää kaupallista kromogeenista elatusainetta perinteiseen Hektoen-alustaan. 916 ulostenäytettä viljeltiin kaikille viidelle maljalle sekä suoraan näytteestä että rikastuksen kautta. Kromogeenisten maljojen perinteistä maljaa korkeampi spesifisyys puoltaa niiden käyttöä, koska varmistustestien lukumäärä samoin kuin niiden tarvitsema henkilötyön määrä ja reagenssien kulutus vähenevät. Tekijöiden mukaan COMPASS agaria ja CHROMagar™ Salmonellaa voi suositella salmonellojen alustavaan tunnistamiseen ulostenäytteistä yksiportaisella menetelmällä.