Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: NCM0118A
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 500 g
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
This medium was developed by Green and Gray in 1950 for the isolation and enumeration of yeasts, moulds and bacteria in the brewing process. The medium has a pH of 5.5 which is optimum for Brewers yeast and will allow the growth of a wide range of organisms including Enterobacteriaceae, Flavobacterium, Lactobacillus and Pediococcus spp. as well as yeasts and moulds. If a process involving bakers or distillers yeast is under examination the pH should be adjusted to 6.5. The medium may be adapted to detect bacteria only by the addition of 0.004 g/litre of Actidione to suppress the yeasts.
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: