Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: NCM0184A
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 500 g
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
Application(s): Industrial, Food, Dairy
Organism(s): Staphylococci
Modified Giolitti and Cantoni Broth (ISO) is used for the detection and enumeration of coagulase-positive staphylococci from food and animal feeding stuffs using the Most Probable Number (MPN) technique according to ISO 6888-3:2003. Originally described by Giolitti and Cantoni as a medium for the enrichment of staphylococci from foodstuffs, Mossel later applied the medium to use with samples from dried milk and infant food. Optimised for use in samples where staphylococci may be stressed and/or in low numbers, growth of the target organisms is promoted by sodium pyruvate, Glycine and the high concentration of mannitol. Selectivity is achieved via lithium chloride, which inhibits Gram-negative bacilli, and potassium tellurite, which inhibits Gram-positive organisms other than staphylococci. Further selectivity is achieved by use of anaerobiosis either by pouring a plug of agar/paraffin or by incubation in a jar or incubator under anaerobic conditions. Anaerobiosis particularly inhibits the growth of Micrococcus spp.The presence of coagulase-positive staphylococci is indicated by the reduction of tellurite, resulting in a blackening of the broth or a black precipitate. Coagulase-positive staphylococci are principally Staphylococcus aureus but may also include the species Staphylococcus intermedius and Staphylococcus hyicus.
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: