Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemustasi selatessasi verkkosivustoa. Näistä evästeistä tarpeelliseksi luokitellut evästeet tallennetaan selaimeesi, koska ne ovat välttämättömiä verkkosivuston perustoimintojen toiminnalle. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotka auttavat meitä analysoimaan ja ymmärtämään, miten käytät tätä verkkosivustoa. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain suostumuksellasi. Sinulla on myös mahdollisuus kieltäytyä näistä evästeistä. Joidenkin evästeiden käytöstä kieltäytyminen voi kuitenkin vaikuttaa selauskokemukseesi. Lue lisää.
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analytiikan, mainosten tai muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Käyttäjän suostumus on pakollinen ennen näiden evästeiden suorittamista verkkosivustollasi.
Tuotenro: NCM2015A
Valmistaja: Neogen
Pakkauskoko: 500 g
Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.
Vuonna 1965 Taylor esitteli XLD agarin, joka parantaa Shigella spp. kasvua ja tunnistettavuutta. Agar on osoittautunut erinomaiseksi alustaksi Salmonella spp. löytämiseen. Elatusaineessa on vähän ravinteita. Selektiivisyys perustuu pieneen määrään natriumdesoksykolaattia. Indikaattorisysteemi on uudenlainen ja mutkikas. Useimmat suolisto-organismit, paitsi Shigella, käyttävät ksyloosia tuottaen happoa, toisaalta Salmonella myös dekarboksyloi lysiiniä pitäen pH:n neutraalina. Lähellä neutraalia pH:ta Salmonella voi tuottaa rikkivetyä pelkistämällä tiosulfaattia. Tämän seurauksena saadaan mustia tai mustakeskustaisia pesäkkeitä. Citrobacter spp. voi myös dekarboksyloida lysiiniä, mutta laktoosin ja sakkaroosin käymisestä syntynyt happo pitää pH:n liian happamana rikkivedyn tuotannolle. CE-merkitty tuote.
Täydennä yhteystietosi niin lähetämme tutkimuksen sinulle
Tutkimus:
Tutkimuksen tekijät:
Julkaisuaika: