Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

Novobiosiini (NCM0026, NCM0067, NCM0126 ja NCM01960 lisäaine)

Tuotenro: NCM4040-0.5
Valmistaja: Neogen Europe ltd
Pakkauskoko: 10 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Supplementti E. coli O157:H7:n rikastamiseen elintarvike-, ympäristö- ja kliinisistä näytteistä, kun käytetään 0157 Broth MTSB:ää (LAB165).

Supplementtia voi hyödyntää myös salmonellojen eristämisessä semisoliditekniikalla, tällöin sitä käytetään yhdessä M.S.R.V.:n (LAB150) ja Diassalmin (LAB537) kanssa.


Tutkimuksia

Comparison of Four Chromogenic Media and Hektoen Agar for Detection and Presumptive Identification of Salmonella Strains in Human Stools
Työssä verrattiin neljää kaupallista kromogeenista elatusainetta perinteiseen Hektoen-alustaan. 916 ulostenäytettä viljeltiin kaikille viidelle maljalle sekä suoraan näytteestä että rikastuksen kautta. Kromogeenisten maljojen perinteistä maljaa korkeampi spesifisyys puoltaa niiden käyttöä, koska varmistustestien lukumäärä samoin kuin niiden tarvitsema henkilötyön määrä ja reagenssien kulutus vähenevät. Tekijöiden mukaan COMPASS agaria ja CHROMagar™ Salmonellaa voi suositella salmonellojen alustavaan tunnistamiseen ulostenäytteistä yksiportaisella menetelmällä.