Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

CHROMagar™ STEC jauhe ja lisäaine

Tuotenro: ST162
Valmistaja: CHROMagar
Pakkauskoko: 5000 ml

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Kromogeeninen CHROMagar™ STEC toteaa laajan kirjon shigatoksiineja tuottavia serotyyppejä. Pakkaus sisältää jauhepohjan ja supplementin, mutta jos halutaan osoittaa vain STEC O104, edellisten lisäksi on käytettävä supplementtia OG2011.

CHROMagar™ STEC -maljoja inkuboidaan aerobisesti 18-24 tuntia +37°C:ssa.

CHROMagar™ STEC jauhe ja lisäaine

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kysy lisää tuotteesta, sinua auttaa Minni Raitio.

Lähetä kysymys

Tutkimuksia

Comparison of Six Chromogenic Agar Media for the Isolation of a Broad Variety of Non-O157 Shigatoxin-Producing Escherichia coli (STEC) Serogroups
Muiden STEC-serotyyppien kuin O157:n eristäminen elintarvikenäytteistä on ollut haastavaa ja sopivan elatusaineen valinta vastaavasti ongelmallista. Tässä tutkimuksessa arvioitiin kuutta eri kromogeenista elatusainetta STEC-testaukseen: Tryptone Bile X-glucuronide agar, Rainbow® Agar O157, Rapid E. coli O157:H7, Modified MacConkey Agar, CHROMagar™ STEC ja chromID™ EHEC. Tulosten perusteella yhdistämällä selektiivinen agar (CHROMagar™ STEC ) vähemmän selektiiviseen agariin (Tryptone Bile X-glucuronide agar tai chromID™ EHEC) saadaan parhaiten osoitettua non-O157 STEC -kannat elintarvikenäytteistä.
Usability and Performance of CHROMagar™ STEC Medium in Detection of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli Strains
Työssä tutkittiin kromogeenisen CHROMagar STEC™ -elatusaineen käytettävyyttä Shiga-toksiinia tuottavien Escherichia coli -kantojen (STEC) toteamisessa ja soveltuvuutta rutiiniin. Kaikkiaan tutkittiin 365 E. coli -kantaa (49 eri serotyyppiä) ja 264 muuta bakteerikantaa. CHROMagar STEC™ -elatusaineen spesifisyys oli 98.9%.