Suomeksi In English Eesti keel Lietuvos

CHROMagar™ MRSA -suplementti

Tuotenro: SU620
Valmistaja: CHROMagar
Pakkauskoko: 1 kpl

Huom! Tuotteita voit tilata Tilaajapalvelusta. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta.

Tietoa tuotteesta

Staphylococcus aureus on kliinisen diagnostiikan yleisimmin eristettyjä patogeeneja ja metisilliinille resistentti S. aureus, MRSA, on ehkä tunnetuin sairaalainfektioiden aiheuttaja. MRSA on vastustuskykyinen beetalaktaamiryhmän antibiooteille (=penisilliinit, kefalosporiinit ja
karbapeneemit) ja joskus myös muille antibiooteille.

CHROMagar™ MRSA on uusi kromogeeninen elatusaine, jonka avulla MRSA:t voi esitunnistaa low level -kannat mukaanlukien herkemmin ja spesifisemmin kuin klassisilla menetelmillä.

CHROMagar™ MRSA -supplementti sisältyy jauhepakkaukseen, CHROMagar™ MRSA -maljoja inkuboidaan aerobisesti 18-24 tuntia +37°C:ssa.

Tutkimuksia

Evaluation of Chromogenic Media for Detection of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus
Verrattiin viittä kromogeenista MRSA-elatusainetta: Brilliance MRSA agar (Oxoid), ChromID (bioMérieux), MRSASelect (Bio-Rad), CHROMagar (CHROMagar Microbiology) ja BBL-CHROMagar (BD Diagnostics). Sokkoistetut näytteet viiljeltiin kaikille maljoille spiral plate -menetelmällä, minkä jälkeen 5 henkilöä tulkitsi maljat itsenäisesti 24 ja 48 tunnin inkuboinnin jälkeen. Loppupäätelmänä oli, että BBL-CHROMagar ja CHROMagar antoivat parhaat tulokset riippumatta näytteen konsentraatiosta, tulkitsijasta tai inkubointiajasta.